FANTASIA DEN HAAG

FANTASIA DEN HAAG Pizza's, Pasta, Shoarma en Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1570 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fantasia Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

1 aug 2022 om 23:11 Slechte pizza vandaag. Te lang in de oven het deeg was net biscuit!
22 jul 2022 om 21:07 vond veels te kleine portie voor zoveel geld !!!
17 jul 2022 om 20:00 Linzen soep niet lekker . Was erg waterig en niet 1 geheel. De pizza was ook niet erg lekker. Erg zonder van mijn geld
16 jul 2022 om 3:27 Wat een gierig restaurant. Hele klein pizza weinig en slecht kapsalon. Zelfs voor saus moet je apart betalen. NOOIT MEER!
10 jul 2022 om 16:57 Eten was koud ook al was het snel bezorgd en voor de rest was het eten vies en niet te vreten laatste keer eten hier geldverspilling!!
25 jun 2022 om 10:18 Hele lekkere kapsalon en baklava en beleefde,aardige,nette bezorger
31 mrt 2022 om 15:35 pizza tandori was veelste zoutig. echt niet lekker
6 mrt 2022 om 21:13 Het eten was koud na 60 min pas bezorgd ,en het is 5 min met de fiets van ons vandaan. Doe het nooit meer
28 feb 2022 om 20:19 Weinig vlees erop
24 feb 2022 om 8:26 eten was lkkr , alleen was niet zo warm .
1 jan 2022 om 23:35 Eten was bijna koud. Dat terwijl ze hier echt geen 5 minuten vandaan zitten kwam ik later achter.Kapsalon was karig. Blijkbaar moet je bij deze snackbar. Kaas bij bestellen als je kaas wilt of als je een saus wilt.Daarnaast was het echt goor. Wc love
7 sep 2021 om 0:13 Uber Turkse pizza!